Main menu:

Undersider for Om nettstaden:

Du er her: Om nettstaden

Om nettstaden

Som fyrste historielag i Sogn og Fjordane opna me nettstaden vår 25. november 2002. Her finn du informasjon om laget og om soga til bygda. Meld gjerne ifrå om du har stoff som kan leggjast ut eller merknader til det som ligg her.

I mai 2007 vart nettstaden pussa opp og flytt over i eit skikkeleg publiseringssystem (WordPress).

Nettstaden har no to hovuddelar:

  • Nyhendemeldingane er kronologisk organiserte og fyller mykje av framsida. Det er desse meldingane ein òg finn under «Kategoriar» og «Meldingsarkiv».
  • Sidene finn ein i menyen til venstre og eventuelt i ein undermeny til høgre. Her legg me ut stoff som ikkje er av dagsaktuell karakter. Mange emne er såleis representerte både i meldingsarkivet og dei statiske sidene.

Meldingane i det nye systemet er tilbakedaterte i tråd med når dei vart publiserte på dei gamle sidene slik at me har teke vare på kronologien.

| |

Kommentarar

Kommentar frå lustring
Tid: 13. november 2008, 15:46

Bra side dette her :-)

Kommentar frå Hans Nissen
Tid: 11. september 2009, 10:31

Hei!
Jeg synes dere har en meget god og informativ nettside, som det sikkert ligger mye arbeid bak.
Kan vi bruke Jostedal historielags hjemmeside som et eksempel når vi får henvendelser om hvordan en historielagsside kan se ut og hva den kan inneholde?

Vi jobber forresten selv med å endre våre egen hjemmeside kraftig, og jeg blir veldig inspirert når jeg går inn i alt det spennende matterialet dere har.

Med vennlig hilsen

Hans Nissen
Landslaget for lokalhistorie

Kommentar frå Oddmund
Tid: 12. september 2009, 11:57

Fint at de likar sida!
Det er sjølvsagt berre kjekt om de viser til oss.

Skriv ein kommentar